ction>

IPTV Totaal Stalker Portal Box

Onze speciale box die kant en klaar word geleverd . Inpluggen en kijken.


Met de IPTV Totaal Stalker Box van Blumenthal ( opvolger van BlomC ) heeft u de beschikking over zowel een Stalker Portal als ook de mogelijkheid om M3U files weer te geven. Dankzij de H.265 decoding wordt de bandbreedte van de content geminimaliseerd tot wel 50%, waardoor er een kwaliteit bereikt wordt als nooit tevoren. Deze IPTV settop-box kan gebruikt worden voor onze IPTV abonnementen en word kant en klaar geleverd. Het zappen is supersnel en de box is simpel te bedienen.
Met de aanwezige IPTV client kan een M3U stream ingesteld worden.
Met het Stalker portal kan er ook nog een Portal URL geconfigureerd worden.
Daarmee is deze HD IPTV ontvanger een goedkoper alternatief voor de MAG 254 of MAG 250 ontvanger en deze ontvanger is nog sneller ook en ondersteund H265.
De ontvanger is voorzien van een HDMI aansluiting, waardoor het mogelijk is om HD kanalen te ontvangen en deze natuurlijk in HD kwaliteit te bekijken.

IPTV ontvanger + 3 maand

75
Eenmalig
  • 3 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (600+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

IPTV Ontvanger + 6 maanden

95
Eenmalig
  • 6 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (600+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

IPTV Ontvanger + 1 jaar

127.5
Eenmalig
  • 1 jaar toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (600+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen dan vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op via de live chat en we zullen deze zsm beantwoorden.

© Copyright 2019 IPTV Totaal - All Rights Reserved