website templates free download
Mobirise

Formuler Z11 Pro en Formuler Z11 Pro MAX

De Formuler Z11 Pro en de Formuler Z11 Pro Max zijn twee high-end streaming-apparaten van het merk Formuler die zijn ontworpen om gebruikers toegang te geven tot hun favoriete tv-programma's, films en andere inhoud via internetstreamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en anderen. Beide apparaten zijn krachtig en bieden een geweldige streamingervaring, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist welk apparaat het beste bij u past.


De Formuler Z11 Pro en Pro Max hebben een nieuw uiterlijk, ze lijken op het eerste gezicht erg op elkaar en hebben ook veel overeenkomsten met hun voorgangers zoals de Z10 Pro. Dit is echter geen verrassing, aangezien het merk Formuler bekend staat om zijn strakke en moderne ontwerpen. De settopboxen hebben een tijdloos en elegant uiterlijk, met een stoere uitstraling die in elk interieur past en niet storend zijn voor het oog.

Laten we beginnen met de processor en RAM. De Formuler Z11 Pro is uitgerust met een krachtige Quad-Core processor en 2 GB werkgeheugen. Hiermee stream je snel en vloeiend in 4K resolutie. Dit is meer dan genoeg voor de meeste gebruikers, maar als je op zoek bent naar de allerbeste prestaties, dan is de Formuler Z11 Pro Max de keuze voor jou. Het heeft een Hexa-Core-processor en 4 GB RAM. Dit zorgt ervoor dat de streamingprestaties nog beter zijn en je zelfs in 8K resolutie kunt streamen, zelfs als er meerdere apps tegelijk geopend zijn.

De Formuler Z11 Pro en Pro Max zijn uitgerust met krachtige hardware, waaronder een Realtek RTD1319C CPU en een Mali-G57 MC1 GPU, waardoor ze in staat zijn om snel en soepel te streamen in hoge resoluties. Daarnaast hebben ze 2 GB en 4 GB DDR4 werkgeheugen, zodat ze ook met meerdere geopende apps soepel blijven draaien. Formuler heeft ook gezorgd voor een upgrade op het gebied van connectiviteit. De Z11 Pro Max is uitgerust met een nieuwe Dual-Band 2x2 AC-module of een 6th Gen AX Wireless-module, die een nog betere wifi-ontvangst garandeert. Als je liever via een internetkabel verbinding maakt, is dat geen probleem. Beide receivers hebben een ethernetpoort en ondersteunen tot 1000 Mbps, waardoor je geen last hebt van stotteren of stotteren. Beide ontvangers zijn ook uitgerust met een Bluetooth-module met BT 5.0-ondersteuning.

Een ander groot verschil tussen deze twee apparaten is de ondersteuning voor verschillende soorten opslag. De Formuler Z11 Pro heeft een ingebouwd geheugen van 16 GB, terwijl de Formuler Z11 Pro Max een ingebouwd geheugen heeft van 32 GB. Dit betekent dat je op de Pro Max meer apps kunt installeren en meer content offline kunt opslaan. Dit is een belangrijk verschil voor gebruikers die van plan zijn veel apps te installeren of veel content offline te bekijken.

✓ 4K (2160P) Ultra HD beeldkwaliteit incl HDR En Main10 Profile
✓ Verbeterde WiFi ontvangst en Ontvanger oog
✓ Ongelimiteerde multimedia mogelijkheden
✓ Voorzien van het volwaarde Android systeem zodat u ook:

- Kunt skypen
- Kunt internetten met een browser
- Spelletjes kunt spelen
- Teamviewer kunt starten voor hulp op afstand
- Youtube kunt bekijken op 4K@60fps

En zo zijn er nog veel meer voordelen ten opzichte van andere boxen...

bekijk hier de Formuler Z11 Pro & Pro Max:

IPTV 4k ontvanger inclusief android (Formuler Z11 pro) + 12 maanden

219,95
Eenmalig
 • 12 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv 4k ontvanger.
 • Inclusief:
  - Viaplay
  - ESPN
  - 7 dagen terugkijken (Catchup)
  - F1 TV
  - Anti Buffer Systeem
  - Zeer volle videotheek
  - Alle apparaten ondersteund
  - Mogelijk de formuler BLUETOOTH afstandsbediening mee te bestellen

 • Uit voorraad geleverd met PostNL binnen 1 werkdag

IPTV 4k ontvanger inclusief android (Formuler Z11 pro MAX) + 12 maanden

244,95
Eenmalig
 • 12 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv 4k ontvanger.
 • Inclusief:
  - Viaplay
  - ESPN
  - 7 dagen terugkijken (Catchup)
  - F1 TV
  - Anti Buffer Systeem
  - Zeer volle videotheek
  - Alle apparaten ondersteund
  - Mogelijk de formuler BLUETOOTH afstandsbediening mee te bestellen

 • Uit voorraad geleverd met PostNL binnen 1 werkdag

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen ? U dient dan een ticket aan te maken, daarmee wordt u sneller geholpen omdat tickets niet verloren gaan: Klik Hier

© Copyright 2022 IPTV Totaal - All Rights Reserved