how to create your own web page for free


Update 05-10-2019
Dit is de prio en wat we nog moeten doen voor het afmaken van de migratie:
 BE finetunen > DE verder finetunen betere source verkrijgen > USA streams toevoegen > PL streams toevoegen > De VOD operatie is inmiddels begonnen en we moeten 1 voor 1 de films goed in de database zetten en activeren ( we raden aan om 1x per dag uw smart iptv , box of uw m3u  te restarten of op te halen om de vod films die goed gezet zijn te kunnen kijken en de nieuwste binnen te krijgen ). Dus langzaam komen ze stuk voor stuk weer terug we beginnen per vandaag ook weer met de nieuwste films erbij te voegen die het dan meteen doen.

ps als u directe updates wilt ontvangen word dan ook lid van de iptv totaal update/nieuws telegam app.
https://t.me/joinchat/AAAAAE-yui0WlovyXinsRQMobirise

Reseller Pakketten


Wil jij een reseller/verkoper worden van IPTV ?
Begin dan nu met verkopen! Lijkt u dit wat ? Neem dan met onderstaand formulier of via de live chat contact met ons op. Met het verkopen van IPTV abonnementen kun je een goede zakcent bijverdienen.

Voordelen:
✓ Lage inkoop prijzen.
✓ Superstabiel systeem en support.
✓ Uitgebreid VOD (films & series).
✓ Wekelijkse updates.
✓ Garantie.

Reseller uitgelegd

Als u zelf iptv wilt gaan verkopen kan dat via ons.
Dit gaat op credits basis. U koopt bij ons credits in en krijgt dan een inlog voor het admin panel. Hier kunt u gebruikers aanmaken en het bijbehorende pakket wat u verkocht heeft toevoegen aan dat account. Verder kunt u automatisch de m3u genereren in het panel voor die klant of de mag/stalker box registreren.

Dit zijn de prijzen die u betaald in credits :
1 maand = 7 credits
3 maanden = 20 credits
6 maanden =  30 credits
12 maanden = 50 credits

Alles wat u dus meer aan uw klanten vraagt is uw winst .
Wilt u meer weten en welke credit pakketten wij hebben neem dan met onderstaand formulier of live chat contact met ons op.

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen dan vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op via de live chat en we zullen deze zsm beantwoorden.

© Copyright 2019 IPTV Totaal - All Rights Reserved