website builder

UPDATE 22-09-2019
 We hebben uitvoerig verschillende administratieve panels getest en hebben een vervanger gevonden. De komende dagen gaan wij het panel langzaam migreren en proberen de overlast te beperken. Het kan zo zijn dat er wat uitval is korte tijd ( wij zullen dit niet doen op de nl zenders tijdens f1 of voetbal ).. Wij hopen op uw begrip. Wij houden u hier op de hoogte . Wij zullen vandaag ook weer beginnen met uw mail te beantwoorden. We hebben inmiddels de users etc al geimporteerd dus voor u veranderd na het aanpassen en migreren helemaal niks dit om het zo overlastvriendelijk mogelijk te doen. Wij verwachten alles afgerond te hebben na het weekend omdat we rekening houden met de live wedstrijden etc. Na het weekend zal dus ook weer het bestelsysteem opengaan en kunnen er ook weer tests uitgedeeld worden. Achterstallige accounts / betalingen worden dan ook verwerkt . Zoals aangegeven wij zijn niet de enige die hier last van ondervinden 99 procent van de iptv providers draaide op het oude panel.
19-09-2019
Zoals jullie allen wel gemerkt hebben, of niet; Xtream Codes CMS is voor nu afgesloten, dit is inclusief hun website en alle services.
Dit is het main administratieve software panel wat gebruikt word bij 99% van alle iptv providers/servers die jullie,je familie en vrienden voorziet van content.
We stoppen voor nu even met aanmaken van nieuwe gebruikers en verlengingen omdat dit niet kan omdat het panel dus down is. Ondertussen werkt zo goed alles alles kwa NL streams, maar we weten nog niet voor hoe lang omdat we ze niet kunnen herstarten of repareren omdat het panel down is.
We zullen ons uiterste best doen om de server te herstellen en voor alle betaande klanten, Aangezien xtream codes dus down is zullen we alles moeten overzetten na een nieuw panel
Hetgeen wat we van jullie vragen is of jullie in deze periode geduld kunnen hebben en geen emails en tickets sturen, we zijn op de hoogte van alles, en doen er alles aan het zo snel mogelijk weer
draaiende te krijgen.
We gaan dus niet weg,alles komt goed, het heeft alleen tijd nodig en deze hebben we nu echt nodig, dus wees alstubieft geduldig, en wacht af op reactie van ons.
Alles zal gewoon goed geregeld worden en opgelost, net zoals behoort bij een goede service waar de klant voorop staat.
Er zal kosteloos tijd bij uw abonnement opkomen, als tegemoetkoming van eventuele down time die zich voordoet.
Zodra we meer weten qua details etc, zullen we u dit laten weten.
Alvast heel erg bedankt voor uw begrip !

Mobirise

IPTV Totaal

Gericht op Nederlandse en Belgische kijkers!
De beste sportzenders in Full-HD, ultieme beeld en geluidskwaliteit! Kijk naar FOX Sports 1 - 6 in Full-HD en ook de sportzenders uit UK/BE/DE/USA/TR/etc, geniet van elke wedstrijd met het scherpste beeld en geluid alsof je zelf in het stadion zit!

Vragen over een m3u playlist en account.

Als u op ons klantenportaal https://klanten.iptvtotaal.com inlogd dan kunt u daar onder mijn services het actieve account zien en wanneer deze verloopt.

In de app vul je als server adres het volgende in:
http://live.iptvtotaal.com:8000
username : username die je van ons in de link in de mail hebt gehad.
wachtwoor : wachtwoord die je van ons in de mail hebt gehad.

SmartIPTV is een app voor onder andere LG, Android Smart TV's, Samsung, en meer.
Je moet het mac adres van uw tv bij de hand hebben vervolgens gaan we naar :
https://siptv.app/mylist/
hier vult u uw mac adres in en de playlist url die u in uw email heeft gehad vervolgens drukt u op upload. Herstart de app op tv en u heeft alle zenders, vod, series etc met programmagids.

Welke APP kan ik het best gebruiken voor IPTV?
Welke app je het beste kan gebruiken is een kwestie van smaak en verwachtingen. Als je een simpele app wilt, waar je de Video On Demand apart kan bekijken van de Live Streams  dan is de xtream go app een aanrader voor op je mobiel. Wil je vooral snel kunnen wisselen van kanaal, en houd je van een overzicht zoals je hebt met een portal, kan je SmartIPTV APP gebruiken op je tv. Als je Kodi al gebruikt voor je film of muziek collectie, kan je de IPTV ook instellen in Kodi. Of gewoon heel simpel op je pc de playlist laden in VLC.

IPTV Smarters Pro:
De IPTV app voor ons systeem is te krijgen voor android en apple apparaten.
Instellen is vrij simpel.
1. U geeft het portal een naam
2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in die wij u toegestuurd hebben via email.
3. Vul het xtream portal adres in : http://live.iptvtotaal.com:8000
4. Daarna zit u in het hoofdmenu en kunt u meteen kijken mocht u een programmagids willen kunt u in de app op epg downloaden drukken.
Voor Android Devices: Google Play Store
Voor Apple TVOS en Mobiele Devices: Apple Store

SmartIPTV App

De SmartIPTV APP beschikbaar voor Android (Staat niet meer in de Google playstore) LG Smart TV, LG Web OS, Samsung Smart TV en Samsung Tizen. Deze app voor op je tv is 7 dagen gratis te gebruiken daarna dien je deze bij hun voor een klein bedrag te activeren.
De app is zeer stabiel supersnel en je hebt een EPG programma gids.

Download Link SIPTV APK (Android Tv): SmartIPTV.apk
Installatie Instructies: Smart IPTV Instructies
Activatie van SIPTV APP: Smart IPTV Acivatie
Uploaden van M3U: Smart IPTV Upload

KODI

Kodi is een compleet pakket voor al u films en muziek en live tv bestanden.
In kodi kun je makkelijk je playlist laden of eventueel addons downloaden om dit te doen.
Kodi is al jaren 1 van de beste all in one mediacenters en voor de meeste apparaten wel te krijgen. Ook zijn er kant en klare boxen met kodi te koop.
Download Pagina: Kodi Downloads

VLC voor PC:

VLC is al jaren de beste en simpele speler zonder nonsense voor je pc.
Download Link : VLC

Mobiele Players Android Overig:
Perfect Player
MX Player
VLC for Android

Onze epg is in te stellen door deze url te gebruiken:
http://iptvtotaal.com/epg

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen dan vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op via de live chat en we zullen deze zsm beantwoorden.

© Copyright 2019 IPTV Totaal - All Rights Reserved