Mobirise

UPDATE 22-09-2019
 We hebben uitvoerig verschillende administratieve panels getest en hebben een vervanger gevonden. De komende dagen gaan wij het panel langzaam migreren en proberen de overlast te beperken. Het kan zo zijn dat er wat uitval is korte tijd ( wij zullen dit niet doen op de nl zenders tijdens f1 of voetbal ).. Wij hopen op uw begrip. Wij houden u hier op de hoogte . Wij zullen vandaag ook weer beginnen met uw mail te beantwoorden. We hebben inmiddels de users etc al geimporteerd dus voor u veranderd na het aanpassen en migreren helemaal niks dit om het zo overlastvriendelijk mogelijk te doen. Wij verwachten alles afgerond te hebben na het weekend omdat we rekening houden met de live wedstrijden etc. Na het weekend zal dus ook weer het bestelsysteem opengaan en kunnen er ook weer tests uitgedeeld worden. Achterstallige accounts / betalingen worden dan ook verwerkt . Zoals aangegeven wij zijn niet de enige die hier last van ondervinden 99 procent van de iptv providers draaide op het oude panel.
19-09-2019
Zoals jullie allen wel gemerkt hebben, of niet; Xtream Codes CMS is voor nu afgesloten, dit is inclusief hun website en alle services.
Dit is het main administratieve software panel wat gebruikt word bij 99% van alle iptv providers/servers die jullie,je familie en vrienden voorziet van content.
We stoppen voor nu even met aanmaken van nieuwe gebruikers en verlengingen omdat dit niet kan omdat het panel dus down is. Ondertussen werkt zo goed alles alles kwa NL streams, maar we weten nog niet voor hoe lang omdat we ze niet kunnen herstarten of repareren omdat het panel down is.
We zullen ons uiterste best doen om de server te herstellen en voor alle betaande klanten, Aangezien xtream codes dus down is zullen we alles moeten overzetten na een nieuw panel
Hetgeen wat we van jullie vragen is of jullie in deze periode geduld kunnen hebben en geen emails en tickets sturen, we zijn op de hoogte van alles, en doen er alles aan het zo snel mogelijk weer
draaiende te krijgen.
We gaan dus niet weg,alles komt goed, het heeft alleen tijd nodig en deze hebben we nu echt nodig, dus wees alstubieft geduldig, en wacht af op reactie van ons.
Alles zal gewoon goed geregeld worden en opgelost, net zoals behoort bij een goede service waar de klant voorop staat.
Er zal kosteloos tijd bij uw abonnement opkomen, als tegemoetkoming van eventuele down time die zich voordoet.
Zodra we meer weten qua details etc, zullen we u dit laten weten.
Alvast heel erg bedankt voor uw begrip !

Mobirise

IPTV Totaal

Gericht op Nederlandse en Belgische kijkers!
De beste sportzenders in FullHD, ultieme beeld en geluidskwaliteit! Kijk naar FOX Sports 1 tm 6 in FullHD en ook de sportzenders uit UK/BE/DE/USA/TR/etc, geniet van elke wedstrijd met het scherpste beeld en geluid alsof je zelf in het stadion zit!

IPTV Totaal Stalker Portal Box

Onze speciale box die kant en klaar word geleverd . Inpluggen en kijken.


Met de IPTV Totaal Stalker Box van Blumenthal ( opvolger van BlomC ) heeft u de beschikking over zowel een Stalker Portal als ook de mogelijkheid om M3U files weer te geven. Dankzij de H.265 decoding wordt de bandbreedte van de content geminimaliseerd tot wel 50%, waardoor er een kwaliteit bereikt wordt als nooit tevoren. Deze IPTV settop-box kan gebruikt worden voor onze IPTV abonnementen en word kant en klaar geleverd. Het zappen is supersnel en de box is simpel te bedienen.
Met de aanwezige IPTV client kan een M3U stream ingesteld worden.
Met het Stalker portal kan er ook nog een Portal URL geconfigureerd worden.
Daarmee is deze HD IPTV ontvanger een goedkoper alternatief voor de MAG 254 of MAG 250 ontvanger en deze ontvanger is nog sneller ook en ondersteund H265.
De ontvanger is voorzien van een HDMI aansluiting, waardoor het mogelijk is om HD kanalen te ontvangen en deze natuurlijk in HD kwaliteit te bekijken.

IPTV ontvanger + 1 maand

57.50 Eenmalig
  • 1 maand toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (300+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

IPTV Ontvanger + 3 maanden

75
Eenmalig
  • 3 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (300+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

IPTV Ontvanger + 6 maanden

95
Eenmalig
  • 6 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (300+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

IPTV Ontvanger + 1 jaar

127.5 Eenmalig
  • 1 Jaar toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv ontvanger. (300+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen dan vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op via de live chat en we zullen deze zsm beantwoorden.

© Copyright 2019 IPTV Totaal - All Rights Reserved