free css templates
Mobirise

IPTV Totaal

Gericht op Nederlandse en Belgische kijkers!
De beste sportzenders in FullHD, ultieme beeld en geluidskwaliteit! Kijk naar FOX Sports 1 tm 6 in FullHD en ook de sportzenders uit UK/BE/DE/USA/TR/etc, geniet van elke wedstrijd met het scherpste beeld en geluid alsof je zelf in het stadion zit!

IPTV Totaal Amiko 6N Max 4k Portal Box

Onze speciale box die kant en klaar word geleverd . Inpluggen en kijken.


De A6N Max is de nieuwe ontvanger van het merk Amiko. Dit apparaat is één van de snelste ontvangers die ooit gemaakt is door Amiko. Deze box is gemaakt om perfect samen te werken met IPTV en streaming diensten zoals Youtube en Netflix. De A6N Max is een snellere versie van de Amiko A6N. In plaats van 1 GB DDR RAM geheugen en 8 GB Flash geheugen, heeft deze ontvanger maar liefst 2 GB DDR RAM geheugen en 16 GB Flash geheugen. Verder beschikt dit apparaat over allerlij handige snufjes als ingebouwde Wifi, Bluetooth en haarscherp 4K beeldkwaliteit!
✓ 4K (2160P) Ultra HD beeldkwaliteit incl HDR En Main10 Profile
✓ Ingebouwde WiFi en Ontvanger oog
✓ Speciaal gemaakt voor Netflix
✓ Ongelimiteerde multimedia mogelijkheden

IPTV 4k ontvanger + 12 maanden

147,50
Eenmalig
  • 12 maanden toegang tot al onze iptv zenders in full hd en ons vod aanbod inclusief onze iptv 4k ontvanger. (600+ zenders NL/UK/DE/USA/BE/TR etc en 1000en vod)

CONTACTFORMULIER

Heeft u eventueel nog vragen dan vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op via de live chat en we zullen deze zsm beantwoorden.

© Copyright 2019 IPTV Totaal - All Rights Reserved